středa 10. srpna 2011

červen 2009 - ufoporno

Ufo se roztřeseně choulilo pod stolem. Mohlo by se zdát, že ho tam zase něco zubatého zahnalo, ale po bližším zkoumání bylo všechno jinak. Měla tam matraci, deku, asi milion polštářů a mezerou mezi ždilemi sledovala televizi.
Kolem stolu se válely stovky pomačkaných aluminiových plechovek. Posledních pět dní ufo nespalo, živilo se prakticky jen energetickými nápoji a už z toho trochu cvokatělo. Její smysly byly tak napnuté, že se otáčela i za sebemenším závanem vzduchu s pocitem, že se stíny zhmotňují a chystají se jí napadnout. Což by se teoreticky i mohlo stát. Protože byla sama doma.
Bylo to úplně poprvé. Jindy jí vždycky brali sebou kamkoliv, ale na jedno místo nemohla. Geat, Mercy a všichni bojeschopní členové domácnosti byli plně zaměstnáni první celopekelnou válkou. Někteří sice tvrdili, že se jedná již o zhruba jedenapůlmiliontou celopekelnou válku, ale na to by mezi jednotlivými částmi muselo zavládnout alespoň pětiminutové příměří. Celková doba příměří by možná tak dala pět minut dohromady, ale pouze byla-li by měřena na nejrychlejších hodinkách světa.
A poté co se ufo zbavilo Gilese tím, že mu ve spánku vysálo životní energii a uvedlo ho tím do hybernace, mohlo si dělat cokoliv chtělo.
První den se jen válela u televize a přecpávala se sladkostmi. Následně si však uvědomila, že pokud při tom zemře, nebude nikdo kdo by jí oživil a zkazí jí to celou pyžamovou párty. To dále vyloučilo jakékoliv nebezpečné pokusy a magické experimenty. Rovněž hry se zbraněmi a čtení knížek v horní části police. O tom že by šla ven nemohla být řeč vůbec.
Zbyla jí televize a internet. Na druhý den jí to přišlo už tak otravné, že chtěla uspořádat večírek. Nakonec to ale vzdala, protože by nikdo nepřišel. A nejen proto, že by nikdo netrefil podzemním labyrintem. Hlavně neměla žádné kamarády.
Tak si celý ten den kreslila a vymýšlela šatičky a doplňky. Pořád při tom pokukovala po dveřích na konci chodby. Nemyslela na pokoj pro hosty, ale na podvodní svět za ním. Měla jednu kamarádku a po té co jí tajně navštěvovala a Mercy na to přišla a zabila jí...eto... pak se to vysvětlilo a od té doby se mohly omezeně vídat.
Její kamarádka s kódovým označením Amálka ale ještě nikdy nebyla u ní doma. Žádná příčetná bytost by se k jejich sídlu ani nepřiblížila. Ale zaprvé Amálka nebyla stejně jako ufoun tak úplně příčetná a schopná rozumného myšlení a za druhé nikdo nebyl doma. Tedy krom těch kyborgů co jako sochy stáli v řadě podél zdi u dveří a ožili jen ve chvíli kdy se objevil nějaký narušitel.
Ještě ten den vyslalo ufo do podvodního světa miniaturní batiskaf se vzkazem a pozvánkou. Kdyby se tam vydala sama, mohla by jí Amálka odmítnout. Takhle neměla možnost jí odpovědět. Byla to ošklivá manipulátorská technika, kterou se ufo naučilo v knize o obraně před manipulativním nátlakem. Taky jí z toho potom hryzalo svědomí.
Třetí den zrovna když ufo chystalo mejdan a vršilo na stůl sladkosti, slanosti a další osti, se ozval vzdálený tlumený zvkuk gongu. Ufo ho nainstalovalo do chodby za pokojem pro hosty, aby se měla návštěva jak ohlásit.
Amálka byla tak hodná, že jí donesla zpátky i ten batyskaf. Ufoholka jí vzala nejdřív do pokoje pro hosty aby si trochu zvykla. Na "normálním" světle vypadala mnohem více jako obyčejná dívka než jako mytická bytost. Až na ty hrozně dlouhý bílý vlasy, jejichž konec courala po podlaze.
Pak jí vzala k sobě do pokoje, aby našli nějaké oblečení. Amálka si vybrala sama, hrozně jí nadchly zářivě barevné šaty a podkolenky. Tam u nich pod vodou moc barev neměli.
Jak Amálčiny vlasy schly začali pufatět a když se zpudlíkovali, tak se trochu zkrátily. Nebylo to ale dost a proto je zapletly do silného copu, který jí sahal až ke kotníkům. Vodní víla postupně ztratila ostych a za chvíli už byly jako dvě puberťačky.
Amálka byla stejně dychtivá poznávat nové věci jako ufo, když ho poprvé oživili v lidské podobě. A ufonka byla ráda, že projednou je ona ta chytřejší a může někomu odpovídat na otázky.Vodní vílu nejvíc fascinovaly věci, které by ve vodě nevydržely.
Nemohla si pod vodou kreslit ani psát. Vrcholem jejich umění bylo sochařství, sice vyvedené do dokonalosti, ale bez barev a života. Ani netušila že nahoře na povrchu tolik barev existuje.
Po několika hodinách to u ufouna v pokoji vypadalo jako v atelieru velmi expresivního malíře. Pak šli dělat nepořádek do kuchyně. Velmi expresivní vaření bylo pro ufona běžnou záležitostí. Většinou se batolila po barpultu, který zaskládala nádobím a v kleče vedle vařící desky něco kuchtila.
Amálka se k plotně, krbu a dalším horkým předmětům moc nepřibližovala. Radši posedávala na okraji rohové kašny a hrála si s vodou. Sledovala při tom televizi. Něco takového nikdy neviděla. Mohla se podívat na všechny místa světa jenom mačkáním tlačítek na ovladači. Ufo jí tam radši pustilo jedno z instruktážních videí ze studia Mercy-v-triku.
Mercy onehdá už nebavilo opakovat stále dokola ty samé základní věci a proto velmi záhy začala své lekce natáčet. Tedy většinu věcí ufona naučil neúnavný Giles, ale Mercy dostala za úkol vtlouct jí do hlavy, někdy i doslova, pravidla fungování v lidském světě. Její videa pak vypadala jako kurzy etikety skřížené s klipy o bezpečnosti na pozemních komunikacích a nechyběla i pasáž věnovaná sexuální osvětě.
Začínalo to tím proč má člověk chodit oblečený a z jakého důvodu je u kluků požadován minimálně jeden kus šatstva, zatímco dívky potřebovaly jeden velký nebo dva malé. Následovalo doporučení nenechat se od nikoho svlékat ani osahávat. A pak dlouhá pasáž o sexu. Teda technický popis byl krátký, ale následné vysvětlení toho že se jedná sice o něco velmi příjemného co všichni chtějí, ale zpravidla to neprovádí nikdo s nikým, bylo velmi obsáhlé. Vyjmenovávalo jen několik případů kdy to bylo přípustné a u každého zvlášť bylo zdůrazněno, že se rozhodně netýká ufouna.
To by ale zároveň nesměla sledovat všechny ty středoškolský seriály kde se mládež vůbec nechovala podle Mercyných pravidel. Samozřejmě, že ufo mělo od začátku touhu všechno prozkoumat, ale s každým kdo se pokusil ufouna podle místního slangu "obtáhnout" si zahrála Mercy nejdřív hru na honěnou, pak na schovávanou a nakonec ho zapikala do bezvědomí.
Ufounovi pak bylo nebohých chlapců líto a podléhala spíše dívkám, protože ty Mercy nechávala být. Nejspíš proto že podle jejích instruktážních videí se jednalo o sex jen v kombinaci chlapce s dívkou. Po nějakých experimentech pak ufo došlo k tomu, že jsou i dívky, které se chovají hodně jako chlapci a tato náhražka jí plně dostačovala. Až na to že nejvíc jako kluk se chovala Mercy a to ji činilo v očích ufouna velmi přitažlivou.
Nabalovat Mercy bylo asi tak smysluplné jako svádět rozjetý buldozer. Naštěstí mělo ufo nekonečný počet životů a velmi rozvinutou masochistickou stránku.
Kdyby byly pár, měly by dokonale harmonickou takzvanou "italskou" domácnost. A většina Italů by pak zřejmě opustila svůj poloostrov.
Po té co skončila nahrávka sexuální výchovy slečny prudérní s Mercy v hlavní roli, zavládlo trapné ticho...dlouhé trapné ticho....a když už bylo napětí nesnesitelný.....

Žádné komentáře:

Okomentovat